Onze producten

In het trampoline assortiment van Salta heb je keuze uit trampolines op poten of inground trampolines en kun je kiezen uit ronde trampolines of rechthoekige trampolines in verschillende kleuren en afmetingen.

Premium Ground

Premium Ground

Vanaf € 699,00

 
Legend

Legend

Vanaf € 129,00

 
Cosmos

Cosmos

Vanaf € 249,00

 
Junior

Junior

Vanaf € 149,00

 
Fitness

Fitness

Vanaf € 189,00

 
First Class

First Class

Vanaf € 799,00

 
Royal Baseground Sports

Royal Baseground Sports

Vanaf € 829,00

 
Royal Baseground Sports

Royal Baseground Sports

Vanaf € 499,00

 
Techniq

Techniq

Vanaf € 59,00

 
Comfort Edition Ground

Comfort Edition Ground

Vanaf € 329,00

 

De ultieme beleving

met Salta trampolines

Bij Salta willen we kinderen inspireren om buiten te spelen. Wat is er nou leuker dan avonturen beleven in de buitenlucht? Het grootste plezier beleef je op een trampoline! Trampolinespringen is leuk, hartstikke gezond en houdt je kind in beweging. Bij Salta hebben we passie voor het ontwerpen en produceren van trampolines die uiterst veilig zijn, er stijlvol uitzien en een geweldige springbeleving garanderen.

Meer informatie

Topkwaliteit

Salta trampolines ontwikkelt duurzame en exclusieve trampolines van hoge kwaliteit voor betaalbare prijzen. Met ons gedreven team blijven we innoveren en ontwikkelen we onze producten altijd volgens de laatste en hoogste veiligheidsnormen. Naast veiligheid en kwaliteit besteden we veel aandacht aan het design en de uitstraling van de trampolines. Zo integreert een Salta trampoline altijd goed in jouw tuin.

Royale collectie

De collectie van Salta is zeer uitgebreid. Van de Comfort Edition met zijn aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, tot aan de high-end First Class serie voor de ultieme springervaring. Er is altijd wel een Salta trampoline te vinden die goed bij je past.

Actief & creatief

Trampolinespringen draagt bij aan de activiteit, creativiteit en fysieke ontwikkeling van je kind. Het zorgt op een leuke en plezierige manier voor een beter coördinatievermogen. Met een trampoline van Salta kunnen kinderen zich buiten urenlang vermaken en grootse avonturen beleven. Lekker gezond en zonder zorgen!

Onze trampolines

Onze verhalen

Waarom Salta?

Kwaliteit en Veiligheid voorop

Salta produceert innovatieve trampolines welke volledig in eigen huis worden ontwikkeld en voldoen aan de laatste Europese veiligheidsnormen. Salta staat bekend om zijn scherpe prijs-kwaliteitverhouding, hoge kwaliteit trampolines voor een betaalbare prijs! Door onze brede collectie met talrijke opties bieden we trampolines passend binnen elk budget en iedere tuinoppervlakte.

Service vinden we erg belangrijk. Is een onderdeel van je trampoline aan vervanging toe? Alle onderdelen van een Salta trampoline zijn vervangbaar en kun je ten alle tijden bestellen via onze website. Zo gaat jouw trampoline nog langer mee! Met behulp van onze duidelijke montagehandleidingen en handige instructievideo’s zijn de trampolines van Salta ook nog eens eenvoudig op te bouwen.