• Gratis verzending vanaf €100,-
  • Verzending in 1 - 3 werkdagen
  • Bestel direct bij de fabrikant

Trampoline kopen: waar moet je op letten?

Tijdens de zoektocht naar een passende trampoline voor in je tuin kom je veel verschillende modellen met bijbehorende specificaties tegen. Ook onze Salta trampolines hebben allemaal verschillende kenmerken waarop ze zich onderscheiden. Om je te helpen bij het maken van een keuze voor een trampoline hebben we de vijf belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet.

Springkwaliteit

Bij Salta garanderen we altijd een goede tot uitmuntende springkwaliteit. Hoe beter de springkwaliteit is, hoe beter en hoger er gesprongen kan worden. De springkwaliteit wordt bepaald door verschillende onderdelen, waarvan veren de belangrijkste zijn. Hierbij geldt; hoe langer de veer hoe hoger en soepeler er gesprongen kan worden. Zo zorgen 140 mm veren voor een goede springkwaliteit en kun je met veren van 165 mm of 210 mm uitmuntende sprongen maken.

Looks

Past een ronde of rechthoekige trampoline het beste in je tuin? Inground of op poten? Roze, groen of toch liever een zwarte veiligheidsrand? Deze opties kom je onder andere tegen als je op zoek gaat naar een trampoline. De meeste modellen van Salta zijn in meerdere kleuren en vormen verkrijgbaar. Allemaal smaakgevoelig, maar het kan handig zijn om voor het starten van de zoektocht al te weten wat je wilt. Zo kan je gerichter aan je zoektocht beginnen!

Duurzaamheid

Voor langdurig gebruik van de trampoline is het aan te raden om na te gaan of er reserveonderdelen worden aangeboden door het merk. Mocht een onderdeel in de toekomst aan vervanging toe zijn, dan kun je deze gemakkelijk bestellen en vervangen. Zo hoef je niet gelijk een nieuwe trampoline te kopen. Bij Salta bieden we reserveonderdelen aan van al onze trampolines, óók van modellen die we niet meer aanbieden. Ideaal dus voor lang en duurzaam gebruik!

Garantie

Het is gebruikelijk dat trampolines worden geleverd met garantie. Bij Salta bieden we voor onze producten verschillende garantieperiodes aan. Zo staan we garant dat je jarenlang plezier van je trampoline kan ervaren!

Prijs

Alle bovengenoemde punten zijn terug te zien in de prijs. Als je een geweldige springkwaliteit en lange garantieperiode wenst, betaal je hier ook meer voor. Salta biedt trampolines aan in elke prijsklasse. Je kunt rekenen op de beste kwaliteit en hoogwaardige service binnen ieder prijssegment. Zo kan iedereen bij ons terecht voor een geschikte trampoline!

Tip!

Wil je het kiezen van de juiste trampoline nog gemakkelijker maken? Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Vul je voorkeuren in en ontdek welke trampoline het beste bij jouw wensen past!