• Gratis verzending vanaf €100,-
  • Verzending in 1 - 3 werkdagen
  • Bestel direct bij de fabrikant
Over Salta

Over Salta

Meer over ons

Het verhaal achter Salta

Kinderen inspireren om buiten in beweging te komen en eindeloos plezier te beleven, dat was de aanleiding voor oprichter Marco Sjoers om een eigen trampolinemerk op te bouwen. Met zijn jarenlange ervaring in de outdoor- en speelgoedbranche is hij in 2012 begonnen aan het grote Salta avontuur. Inmiddels heeft Salta naast trampolines ook een eigen sportlijn ontwikkeld en is Salta uitgegroeid tot een zeer succesvol merk in Europa (en daarbuiten).

EEN BIJZONDER VEILIGE BELEVING
Bij Salta hebben we passie voor het ontwerpen en produceren van trampolines en sportproducten die uiterst veilig zijn, er stijlvol uitzien en een geweldige beleving garanderen. Het grootste plezier beleef je immers in de buitenlucht! Met ons gedreven en ervaren team blijven we innoveren en ontwikkelen we onze producten altijd volgens de laatste en hoogste veiligheidsnormen. Bij Salta staat veiligheid tijdens het spelen altijd voorop.

EXCLUSIEF EN DUURZAAM
Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is een belangrijk kenmerk waarmee Salta zich onderscheidt. Door onze brede collectie met talrijke opties bieden we producten passend binnen elk budget, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Met behulp van onze duidelijke montagehandleidingen en handige instructievideo’s zijn alle producten van Salta ook nog eens eenvoudig op te bouwen.

BUITENGEWOON STIJLVOL
Naast veiligheid en kwaliteit besteden we bij Salta veel aandacht aan het design en de uitstraling. Een trampoline of sportproduct die mooi integreert met de tuin, wie wil dat nou niet? Door het strakke ontwerp en moderne design, zijn de producten van Salta een echte eye-catcher in je tuin!

EEN NOG LANGERE LEVENSDUUR
Service vinden we erg belangrijk. Is een onderdeel aan vervanging toe? Alle onderdelen zijn bij Salta vervangbaar en kun je ten alle tijden bestellen via onze website. Zo gaat jouw product nog langer mee!

Lekker gezond en zonder zorgen. De grootste buitenavonturen beleef je met Salta!