Het verhaal achter Salta

Kinderen inspireren om buiten in beweging te komen en eindeloos plezier te beleven, dat was de aanleiding voor oprichter Marco Sjoers om een eigen trampolinemerk op te bouwen. Met zijn jarenlange ervaring in de outdoor- en speelgoedbranche is hij in 2012 begonnen aan het grote Salta avontuur. Salta is inmiddels bekend in heel Europa (en daarbuiten) en uitgegroeid tot een zeer succesvol merk.

Een bijzonder veilige beleving

Bij Salta hebben we passie voor het ontwerpen en produceren van trampolines die uiterst veilig zijn, er stijlvol uitzien en een geweldige springbeleving garanderen. Het grootste plezier beleef je immers op een trampoline! Met ons gedreven en ervaren team blijven we innoveren en ontwikkelen we onze producten altijd volgens de laatste en hoogste veiligheidsnormen. Bij Salta staat veiligheid tijdens het spelen altijd voorop.

Exclusief en duurzaam

Trampolines van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs, dat is een belangrijk kenmerk waarmee Salta zich onderscheidt. Door onze brede collectie met talrijke opties bieden we trampolines passend binnen elk budget, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Met behulp van onze duidelijke montagehandleidingen en handige instructievideo’s zijn de trampolines van Salta ook nog eens eenvoudig op te bouwen.

Buitengewoon stijlvol

Naast veiligheid en kwaliteit besteden we bij Salta veel aandacht aan het design en de uitstraling van onze producten. Een trampoline die mooi integreert met de tuin, wie wil dat nou niet? Door het strakke ontwerp en moderne design, zijn de trampolines van Salta een echte eye-catcher in je tuin!

Een nog langere levensduur

Service vinden we erg belangrijk. Is een onderdeel van je trampoline aan vervanging toe? Alle onderdelen van een Salta trampoline zijn vervangbaar en kun je ten alle tijden bestellen via onze website. Zo gaat jouw trampoline nog langer mee!

Met een trampoline van Salta kunnen kinderen zich buiten urenlang vermaken en grootse avonturen beleven. Lekker gezond en zonder zorgen!